Možnosti propagácie

Snažíme sa, aby naši partneri profitovali z našich aktivít a z návštevnosti PodmeVon.sk (mesačne viac ako 60 tisíc unikátnych návštev). Pretože naši partneri najlepšie vedia, ako ulahodiť turistom či návštevníkom Slovenska a spokojný turista je skvelý turista.

Okrem iných možností ponúkame partnerom aj možnosť zviditeľniť sa na PodmeVon.sk.

1. Hlavný banner na úvodnej stránke (Big banner)

Maximálne rozmery 1920×500 pixelov, základom je vždy obrázok v jpg formáte, ktorý môže byť doplnený textom a ďalšími obrázkami do animácie. Animáciu vytvárame my po dohode s našimi partnermi, podkladom pre nás býva napr. prezentácia v PowerPointe, kde sa dá vytvoriť rovnaká animácia, ako bude na PodmeVon.sk.


2. Štvorcová plocha pod hlavnou fotkou (Small banner)

250×150 pixelov. Môže to byť aj flashová animácia, len si treba uvedomiť, že na Macintoshoch a iPhonoch / iPadoch Flash nebeží.


3. Pruh nad hlavným bannerom

Je v jeho hornej časti, pod logom PodmeVon.sk. Jeho maximálna šírka je 1140×40 pixelov, ale nemusí sa využiť celá, plocha sa kupuje na „dĺžkové pixely“ (výška je pevná) vrátane ochrannej zóny loga.


4. PR článok

Je umiestnený ne homepage na obdobie 4 týždňov. Po uplynutí tejto doby ostáva v archíve, ale je stále dostupný pre čitateľov aj pre vyhľadávače (Google). Ponúkame aj vytvorenie PR článku.


5. Sponzorstvo výletu

Ak nejaký výlet prechádza okolo vášho penziónu či požičovne bicyklov, môžete sa stať sponzorom výletu a každý turista, ktorý sa naň vyberie, bude upozornený na vaše zariadenie. Ak výlet sami vytvoríte, máte sponzorstvo na ROK ZDARMA.




V prípade záujmu o niektorú z vyššie uvedených možností vašej propagácie nás, prosím, kontaktujte na info@podmevon.sk